En AprilsNarrs Bekjennelser, del 2

I dag er det som kjent 1.april. «Alle Narrers Dag» er vel også en flott tittel på denne dagen, synes nå jeg. En litt artig dag for de påkomne, de smarte av oss. De som kommer på intelligente aprilspøker som lurer oss andre og gjør at vi går fem på.

Jeg har ikke et sånt lure-gen i meg, dessverre. Min fantasi strekker ikke til for å komme på listige aprilspøker for å narre mine medmennesker. Jeg har kanskje nok med å narre meg selv? For er det ikke det vi mennesker oftest er best på, det å drive med selvbedrag? 

Min flotte fastlege siterte en gang Ibsen for meg da jeg var på legekontoret hos henne. «Tar du livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske så tar du lykken fra ham med det samme». Ja, vi trenger kanskje livsløgnen vi mennesker? Livsløgnen hjelper oss vel  videre i livet eller hva?

 

12900214_10207649126884929_1475080942_n
Her har jeg tatt bilde på den måten at dobblethaka mi blir borte, strekk fram hodet og vips så ser det ut som jeg er slank.

I forbindelse med merkedagen 1. april, vil jeg igjen presentere ti aprilsnarrer eller livsløgner. Så får det være opp til leseren å vurdere om disse aprilspøk/livsløgnene har vært troverdige for meg eller ikke. Det må presiseres at i allefall jeg selv har gått på alle disse ti, blindt og ukritisk hver enenste gang jeg har kommet med dem ovenfor meg selv. Ja, så oppdager jeg jo lureriet eller selvbedraget i dem etterhvert.  

12919152_10207649133565096_1776458030_n
Her er vel mitt mest synlige fjes, uten livsløgner, kanskje? Har jeg virkelig så stor ei dobbelthake? Pinlig.

Her kommer en oversikt over ti av mine aprilsnarrer, rekkefølgen er uvesentlig.

En AprilsNarrs Bekjennelser

 

Den første spøk jeg dro engang var det å skulle trimme

Hver dag  jeg skulle ut å gå, for formen min og finne

 

 Den andre spøken var det at jeg skulle spise sunt

Og sunnheten den skulle vare hele året rundt

 

Den tredje spøken var å ikke surfe sånn på nettet

Ja, passe på at alt var bra så ingen gikk fra vettet

 

Den fjerde spøken var den om å komme meg til køys

Og ikke sitte oppe for å holde på med tøys

 

Den femte spøk var viktig, ikke kjøre alt for fort

Men passe meg for gasspedalen, hmm,  tro om det er gjort

 

Den sjette spøk den handlet om å ikke bli så sår

Om du sa noe slemt til meg, jeg reiser meg og går

 

 Den sjuende var vanskelig å komme på, fordi

Den handlet om å våkne opp før formiddag, rundt ti

 

Den åttende av spøkene var artig, syntes jeg 

Den handler om at jeg skal være snillere med meg

 

Den niende er vanskelig, men må jo være med

Den handler om misunnelsen jeg ikke ønsker se

 

 Den tiende i rekken spøker er om mulig riktig

Den handler om at kjærligheten er det som er viktig
://blogglisten.no/blogg//ellenagnete.com/»>Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..